Как да започнете пътуването си

- 2024-09-09-

Използването на презрамка за първи път с партньор може да бъде обезсърчително! Има толкова много неща, които трябва да вземете предвид, когато избирате колан и го използвате безопасно, но след като го свалите - сексът с колан може да донесе толкова много удоволствие.

Независимо дали търсите да се потопите в закачането или искате да намерите играчка, която може да се носи и е приятна и за двете страни - има много продукти и колани, които ще отговарят на вашите уникални нужди.

Нека се потопим!


Разговорът

Важно е първо да проведете разговор с партньора си относно това, което му харесва. Ако вие сте този, който прониква, предайте размера, който ви е удобно да използвате. Ако не сте използвали penetrable преди, препоръчваме да започнете с нещо малко и гъвкаво. (но достатъчно твърд за анална употреба, ако желаете)  


There are some instances where you might want to use larger toys with your harness. In these cases, make sure you measure the proper O-ring size to ensure it accommodates your harness. Some harnesses may need extra reinforcement to hold larger toys up!

След като разберете размера, предпочитан от проникнатия, можете да стесните търсенето на играчка! Отвъд играчката е важно да обсъдите мерки за безопасност като: Използване на много смазване, безопасни думи, като се започне от удобен размер. Всеки път, когато опитвате нов сексуален акт или с нов партньор, важно е да попитате какво харесва той и да предадете на свой ред какво ви харесва. Това гарантира, че и двете страни могат да се насладят колкото е възможно повече и да се съсредоточат върху удоволствието и свързването!


Намиране на играчката и колана

Има толкова много различни видове колани в зависимост от вашите предпочитания! Ако искате колан, който прилепва плътно към кожата ви и осигурява допълнителна опора и комфорт, препоръчваме ви да разгледате колан в стил гащи или боксер.

Ако имате любима играчка, която има основа с вендуза и отговаря на размерите на О-пръстена на колана ви, можете лесно да я плъзнете през нея и да я използвате с партньора си! Всички вендузи на Blush са съвместими с колани, което улеснява споделянето на любимата ви играчка с партньора ви.

Не забравяйте смазването! Ако използвате силиконова играчка, препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа по време на игра. Това също така гарантира, че няма да има петна или трайни маркировки върху каишката ви върху колана, каквито могат да оставят някои смазки на маслена основа.


Неща, които трябва да запомните, когато използвате Strap On!  Когато използвате каишка за първи път, важно е да вървите бавно и да използвате много смазка, докато този, в който се прониква, стане удобен.

Когато поставяте регулируема презрамка, трябва да стегнете колана, докато вибраторът стърчи директно от тялото. Ако вибраторът започне да увисва, коланът може да не е достатъчно стегнат към тялото или вибраторът може да е твърде голям или дълъг за колана без допълнителна опора чрез стабилизатор.

Всички колани могат да се перат! Ако попаднете на смазка, пот или други телесни течности върху колана, не забравяйте да следвате инструкциите и измийте продукта или го избършете преди следваща употреба. Това ще предотврати размножаването на бактерии и ще гарантира, че коланът ще издържи по-дълго за ваше удоволствие.

Ако фиксирате за първи път, започнете с пръсти и смазване, преди да преминете към каишката при игра. Това гарантира, че този, в който се прониква, е загрят за нещо по-голямо. Бавно! Това не е самосмазваща се зона и е важно да се справите спокойно.