Как да използваме лубрикантите?

- 2024-06-22-

Някои жени може да имат лоши сексуални преживявания поради вагинална сухота, когато правят секс с любимия. Ако продължат да се сблъскват с подобна ситуация, правенето на любов може да бъде кошмар, който може да разруши връзката между влюбените. Използването на лубриканти може да задоволи дълбоката нужда на проблемните, осигурявайки прекрасен сексуален процес.


Има и някои проблеми за хората, особено начинаещите, които се опитват да използват смазки.  „Къде да го сложа? „Колко?“ Каква бъркотия, ако го хвана с ръце?“ Въпроси като тези продължават да изникват. Как да използваме лубрикантите? Каква е правилната сума?


Как да използваме лубрикантите?

Изсипете малко количество лубрикант върху върховете на пръстите си, разтрийте го за няколко секунди, за да ги загреете, и след това нанесете равномерно върху половите органи, стимулиращите аксесоари или част от тялото. Ако харесвате вибратор или вибратор, нанесете лубрикант върху главата, тялото и други стимулиращи части и разтрийте играчката, като се уверите, че повърхността й е гладка с достатъчно лубрикант. Но не търкайте твърде много, ръката ви ще абсорбира лубрикантите и може да намали ефекта на смазване.

При мастурбатор лубрикантите трябва да се нанасят по ръба и вътре в камерата. Ако се излее директно в нея, лубрикантите може да изтекат от малките дупки в края на чашата. Добре е да добавите повече лубриканти по време на правене на любов, нанесете отново, когато е необходимо.


Каква е правилната сума?

Няма стандарт за това. Нелепнещият лубрикант създава идеалното плъзгащо се действие за лесна и удобна игра. Докато половите органи могат да се плъзгат удобно и естествено в секс играчките или обратното.


Сумата варира от човек на човек. Някои потребители смятат, че е по-стимулиращо да използват повече лубриканти, докато други предпочитат да добавят съвсем малко, за да сведат до минимум триенето и да постигнат ефекта „точно както трябва“. Препоръчваме на потребителите за първи път да започнат със сума с размер на стотинка, след което постепенно да коригират сумата според действителната нужда, докато желанието бъде постигнато. Най-общо казано, той е доста лесен за разбиране. Нанесете правилното количество лубрикант и се подгответе за експлозивен кулминационен момент.