Публикувани са първите три най-популярни „секс играчки“, които карат възрастните да не могат да спрат!

- 2024-01-06-

Трите най-добри секс играчки, които хората в цялата страна обичат да купуват, са - чаши за самолети, вибратори и секси бельо.

Освен това обемът на поръчките на категорията секс играчки се е увеличил със 100% на годишна база, сред които обемът на поръчките на чаши за самолети, вибратори и симулационни кукли се е увеличил с близо 200% на годишна база.

Обемът на поръчките за смазочни материали от среден до висок клас с единична цена над 100 юана се увеличи почти пет пъти на годишна база.

Вижда се, че всички стават все по-спокойни за сексуалните си нужди.

Въз основа на някои от концепциите, които нашите китайци винаги са приемали, те често са сравнително резервирани, когато става въпрос за "секс". В миналото дори имаше някои "обезцветяване", когато говорим за секс.

Но комфортният и приятен сексуален живот също носи много ползи за физическото здраве, а желанието за „секс“ не е нещо срамно, това е съвсем нормална нужда.

Като създаваме романтична атмосфера за любовна игра или използваме секс играчки, за да добавим цвят към сексуалния живот, това са само методите, които използваме, за да преследваме по-добър сексуален живот. Няма нужда да се срамувате от това~

Но в същото време трябва да запомним една предпоставка - обръщайте внимание на безопасността и хигиената.