Как да използвате клиторния стимулатор

- 2023-12-21-

За жените клиторът е омагьосващ орган. Той е аналогичен на пениса, но функционално, единствената функция на клитора е да стимулира женското сексуално удовлетворение. Непокътнатият клитор прилича на обърната Y форма, като главата на клитора е открита в тялото, скрита под препуциума на клитора. Когато се стимулира, клиторът прогресивно се напълва подобно на пениса. Клиторният оргазъм се постига по-лесно от вагиналния. За тази цел въведохме този клиторален стимулатор.


Методологията на използване е прозрачно ясна. Първоначално, ако това е вашето първоначално използване, активирайте превключвателя на захранването, първоначално усетете минутната вибрация във вулвата и изпитайте въодушевлението, след което можете да преминете към следващата стъпка. Второ, насочете меката смукателна глава към клитора, без физически контакт, мекото налягане на въздушната вълна включва чувствителни стимули, подобни на вълните на вятъра. Десет степени на вибрационен натиск за разширяване на спектъра на насладата, така че всяка жена да може да осигури своето вълнуващо изживяване. Любопитните изследователи могат да опитат йерархична прогресия. В обобщение, независимо дали е за лично удовлетворение или сексуална активност, той е идеален спътник.


Загрижеността за безопасността на материалите не може да бъде пренебрегната. Този стимулатор на клитора е лишен от фталати, а мекият му допир също предпазва деликатната женска кожа. След употреба, любезно гарантирайте старание в процесите на почистване, въздържайте се от разрешаване на разпространението на бактерии, които могат да застрашат здравето на жените.